Eljött a játékosok országa



|

Az új termékcsaláddal még közelebb húz az ASUS a játékosokhoz.

A ROG-t már a Computexen is lehetett látni "Pluto Concept" néven. A koncepció nagyon hasonlít például a DFI Lanparty sorozatára - teljes mértékben a játékosok a célcsoport. Egyik különlegessége a ROG sorozatú alaplapoknak az LCD Poster. Ez, a megszokott hibakereső kijelzőkkel ellentétben szövegesen, kódok értelmezése nélkül közli a felhasználóval a rendszer állapotát bootolás közben.


Az ASUS az eddigi kondenzátor hagyományaival is szakított, és a szerver alaplapokhoz hasonlóan nyolc fázisú polymer alumínium elektrolit kondenzátorokat épített a vasra. Az új SupremeFX hangvezérlő még kevesebb elektromos zajt ígér - egy különleges mikrofon-rendszert is találunk majd a dobozban, amely zajszűrő technikákat is használ.

Az összes ROG alaplap mellett megtaláljuk majd a 3DMark06 Advanced Edition szoftvert. Valószínűleg az Intel Core processzorai indításakor lát majd az első termék napvilágot, de AMD AM2 platformon.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.