Hirdetés

Elrajtolt a Geforce 8800GS is



|

Jövő héttől már 50 ezer forint alatt is kapható 8800-as.

Hirdetés

Az NVIDIA még a GeForce 9-es kártyák megjelenése előtt, - mondhatjuk úgy is, az utolsó hajrában - engedte útjára a megfizethető árszegmensbe tartozó (G92) 8800 GS-t, ami pár nap múlva már a hazai üzletekben is elérhető lesz.

 

A második kiadású 320 MB-os, 96 stream processzoros 8800GTS-re még valószínűleg mindenki emlékszik. Körülbelül ehhez hasonló kártyát kapnak majd kézhez a leendő 8800GS tulajok is, azzal a különbséggel, hogy itt az órajeleket gyárilag kicsit felpiszkálták (550/1350MHz), illetve ráhegesztettek még plusz 64 MB GDDR3 memóriát is a biztonság kedvéért. Nem mintha az eddigi 320 MB nem lett volna elég.

 

Jelentős változás még a G80-hoz képest a memóriavezérlő>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.