Hirdetés

Energiatakarékos monitorral frissít a ViewSonic



|

A 27 hüvelykes VX2703mh-LED nagyon magas kontrasztaránnyal rendelkezik.

Hirdetés

A monitorokkal régóta foglalkozó ViewSonic bemutatta a legújabb LED-es kijelzőjét, amely 27 hüvelykes képátmérővel rendelkezik. A VX2703mh-LED kódnévre keresztelt megjelenítő igen gyors, 3 milliszekundumos válaszidővel (GTG) rendelkezik, ehhez pedig magas, 10 000 000:1 kontrasztarány (dinamikus) is társul.

 

A LED-es háttérvilágításnak köszönhetően az eszköz 40 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy hagyományos, CCFL-háttérvilágítású LCD-monitor ebben a méretben.

 

A Full HD-s kijelző fényereje 300 cd/m2, a panelt pedig tükröződésmentes, keményített felülettel látták el. A VGA csatoló mellett HDMI 1.3 és DVI-D portok is helyet kaptak a monitoron, amelyre audiocsatlakozó is jutott. A 36 wattos fogyasztással rendelkező VX2703mh-LED ára 299 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.