Hirdetés

Ennél nagyobb tévét nem kaphat!



|

203 centiméteres (80 inch) képátlójával a Sharp új AQUOS LC-80LE645E modellje mellett minden más nagy képernyős tévé eltörpül.

Hirdetés

Ez nem meglepő, hiszen a 80LE645E az eddig Európában valaha árusított nagy képernyős televíziók közül a kereskedelmi forgalomban elérhető legnagyobb képátlóval bíró modell (hazánkban eddig a Sharp 177 centis modellje volt a csúcs).

 



Az óriási, 203 centiméteres (80 inch) képátlóval bíró tévé majdnem életnagyságú képeket produkál, így könnyen stadionbeli hangulatot teremthetünk a nappalinkban (ezt már csak egy projektor tudja megfejelni). A 100 herzes technológiát és LED háttérvilágítást is alkalmazó képernyő élethű, éles, magas kontrasztaránnyal bíró, briliáns színekben játszó képet állít elő, legyen szó akár mozifilmről vagy számítógépes játékról.

 



Nézzünk akár HD tévét, akár Blu-ray lemezt, a nézőtávolság miatt sem kell aggódni, az új óriástévé képe már 3 méter távolságból is tökéletes élményt nyújt. Az Európában egyedülálló modell energiafelhasználását tekintve is egyedülálló, A++ energiaosztályba sorolták, ami  kivételesen alacsony fogyasztást jelent.

Az LC-80LE645E tévé 2012 március végétől érhető el kereskedelmi forgalomban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.