Hirdetés

Epson EH-TW480



|

Két ok miatt érdekes jelenség az Epson házimozi projektora. Az egyik az ára, hiszen körülbelül már 160 ezer forintért nappalink dísze lehet. Másik tényező pedig a gazdaságossága.

Hirdetés

A gyártó adatai szerint ugyanis ECO üzemmódban 5000 óra a lámpájának élettartama, ami az árkategóriájához képest nem rossz teljesítmény. A 3 darab 0,6 hüvelykes LCD által vetített képre nem sok panaszunk lehet, ám a technológia gyengeségei megmutatkoznak a sötét jeleneteknél, a feketék ugyanis inkább szürkék, és a kontraszton is lehetne mit javítani. Igaz ezzel szemben a hasonló árú DLP-projektoroknál tapasztalható szivárványhatással nem találkozhatunk, azaz jobb, ha kiegyezünk egy döntetlenben.


Az EH-TW480 720p-s felbontása mellett akár Blu-ray filmeket is kivetíthetünk 300 hüvelyk képátlóra a nappalinkban, a látvány biztosan meggyőz majd arról minket, hogy jó helyre került a 160 ezer forintunk, egyedül csak akkor kukacoskodhatunk, ha már láttuk egy Full HD-s projektor képét. A 2800 ANSI lumennek köszönhetően a projektorral akár világosban is vetíthetünk, ám jó kontrasztú képet ezen esetben ne várjunk tőle.

A beépített képprofilok között találjuk a nappali, a mozi, a játék és a dinamikus üzemmódot, amelyeket tapasztalatunk szerint egy kissé meg kell dolgozni a jó eredmény érdekében. Szerencsére erre van lehetőségünk, mint ahogy trapézkorrekciónál +/- 30 fokos korrekcióra. A csatlakozók tekintetében sem fogunk csalódni. HDMI, S-Video, VGA és komponens bemenet is rendelkezésünkre áll, sőt egy USB port is, amire közvetlenül csatlakoztathatjuk FAT32 és FAT16 fájlrendszerű eszközeinket, amelyek tartalmában egy integrált képgaléria szoftverrel böngészhetünk. A projektor kis mérete, és a hozzá járó táska miatt ráadásul könnyedén magunkkal vihetjük az eszközt.

Adatok:

- 0,6” 3LCD
- 720p felbontás
- 2800 ANSI Lumen
- 3000:1 dinamikus kontraszt
- 200W UHE lámpa
- 2.0W beépített hangszóró
- HDMI, S-Video, komponens, VGA bemenet és USB port
- 295 x 79 x 228mm
- 2, 3kg
- 3 év garancia
- lámpa élettartam: 5000 óra (ECO)
- Forgalmazó: Epson Europe BV
- Ár: 163 000 Ft
- Web: epson.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.