Hirdetés

Érintésérzékeny képkeretek



|

Egyszerű mozdulatokkal vezérelhető a Kodak vizuális interfésze.

Hirdetés

 

A Kodak újra próbálkozik a digitális képkeretek piacán, és bemutatott három modellt. Az új EasyShare fotókeretek különlegessége a Quick Touch funkció lesz, amelynek hála a parancsok és műveletek az érintésérzékeny kereten keresztül végezhetőek el.

 

Ez azt jelenti, hogy ha végighúzzuk az ujjunkat a keret szélén, az képet vált. Hasonló módon kezelhető a képen látható interfész is.

 

kodakquicktouchframes.jpg

 

Az M820-as és M1020-as változatok 8 és 10 inches kijelzővel rendelkeznek, és a szokásos audio-és videótámogatással érkeznek. 128 MB beépített memóriát kaptak, és majdnem minden fajta memóriakártyát képesek magukba fogadni.

 

A legkisebb modell a P720, amely 7 inches kijelzőt kapott, és bár a Quick Touch funkcióra képes, más extrával nem látták el.

 

Az EasyShare képkeretek 120, 180 és 230 dolláros (20 000, 30 000, 38 000 forint) áron lesznek megvásárolhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.