Hirdetés

Érintőkijelzős routerrel újít a Securifi



|

Az Almond egy 2,8 hüvelykes képernyőről konfigurálható.

Hirdetés

A tajvani Securifi legújabb terméke egyelőre a koncepció fázisában van, azonban meglehetősen érdekes megközelítést alkalmaz a beállításokat tekintve. Az Almond nevű vezeték nélküli router oldalán egy 2,8 hüvelykes érintőképernyő található.

 

A 802.11 b/g/n szabványokat egyaránt támogató Almond kijelzője 320 x 240 pixelt jelenít meg: ezen fut az eszköz saját konfigurációs programja, amellyel úgy állíthatjuk be a routert, hogy kiiktatjuk a böngésző-alapú konfigurálást.

 

Az Almond egy alapbeállítást is kap arra az esetre, ha valaki nem tudná vagy akarná beállítani. A MIMO technológiának köszönhetően a 300 Mbps-os sebesség is támogatott. Az eszköz 25 méteres hatótávon belül maximum 50 kliens kiszolgálására képes, és támogatja a WEP, WPA és WPA2 szabványokat is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.