Hirdetés

Érkezik a passzív PowerColor Radeon HD 6850



|

Az SCS3 HD6850 teljesen hangtalanul képes tenni a dolgát.

Hirdetés

Első feltűnése után közel fél évvel hivatalosan is bemutatkozott a PowerColor passzív hűtéssel rendelkező Radeon HD 6850-es kártyája. A TUL Corp. SCS3 HD6850-es vezérlője alap órajelekkel rendelkezik, azonban teljesen hangtalanul működik, köszönhetően öt hőcsőnek és 62 darab L-alakú lamellának, amelyek egy masszív hűtőbordát alkotnak.

 

A Barts-alapú kártya 960 stream processzorral dolgozik, a GPU órajele 775 MHz, a 256 bites memóriabusz 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel, 4000 MHz-en. A CrossFireX-támogatással rendelkező videokártya dual-DVI, HDMI és DisplayPort kimenetekkel lett ellátva.

 

Sajnos a kártya ára még mindig nem derült ki, annyi azonban bizonyos, hogy az SCS3 HD6850 dobozában található lesz egy kupon, amellyel a Codemasters hamarosan megjelenő Dirt 3 játékát lehet majd letölteni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.