Hirdetés

Érkezik a Western Digital 1 TB-os, 9,5 milliméteres merevlemeze



|

Az 1 terabájtos Scorpio Blue HDD 5400-as percenkénti fordulaton dolgozik.

Hirdetés

A Western Digital két évvel ezelőtt mutatta be az első olyan 2,5 hüvelykes merevlemezét, amelynek kapacitása 1 terabájt volt - emellett a méretei sem voltak a megszokottak, ugyanis csupán 12,5 milliméter vastag volt. A WD ezúttal egy újabb 1 terabájtos Scorpio Blue HDD-t mutatott be.

 

A mostani modell mindössze 9,5 milliméter vastag, és két 500 gigabájtos tányért használ. Az újdonság 3 gigabit per másodperces SATA interfészen keresztül kommunikál, 8 MB cache memóriával rendelkezik, és 5400-as percenkénti fordulaton dolgozik. A megbízhatóságot és az ütésállóság mértékét növelendő a HDD SecurePark és ShockGuard technológiákkal működik.

 

A Western Digital 1 terabájtos, 9,5 milliméteres Scorpio Blue HDD-jének a pontos kódneve WD10JPVT, a gyártó pedig három év garanciát vállal rá. Ajánlott végfelhasználói ára 139 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.