Hirdetés

Érkezik a Zalman legújabb, LED-es CPU-hűtője



|

A CNPS7X LED dupla, V-alakú hűtőbordákkal rendelkezik.

Hirdetés

A Zalman időről-időre új processzorhűtővel jelentkezik. A legújabb a CNPS7X LED, amelynek egyik legfőbb különlegessége a V-alakú, dupla hűtőborda, amelynek egyedi elrendezése optimalizálja a légáramlást, és ráadásul teljesen egyedi megoldás is a hűtők között. Az első ilyen hűtő a CNPS11X Extreme volt.

 

A legújabb modell az újfajta bordákon kívül egy ventilátort kínál, amely 92 milliméteres, és kék LED-ekkel van megvilágítva. A légkavaró mindössze 20 dBA zajt kelt, ami kisebb, mint az emberi suttogásnál jelentkező zaj. A hűtő egyébként olyan hőcsövekkel dolgozik, amelyek a hatékony működés érdekében közvetlenül érintkeznek a processzorral - ez akár 50 százalékkal jobb hőelvezetést is eredményezhet.

 

Intel-oldalról az LGA1155, LGA1366, LGA1156 és LGA775-ös lapkák lesznek támogatottak, míg az AMD processzorok esetében az AM2, AM2+ és AM3 foglalatba illeszthetőek. A ZM-STG2 pasztával csomagolt processzorhűtő árát nem árulta el a Zalman.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

Processzor- és memóriatuningolás

Processzorvásárlás

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.