Hirdetés

Érkezik az Apple és a Nike közös okosórája



|

Már csak néhányat kell aludni az Apple Watch Nike+ megjelenéséig.

Hirdetés

Az Apple és a Nike legújabb projektje már az ajtónkon kopogtat. Az egészséges életmód hívet célzó Apple Watch Nike+ okosórát még szeptemberben jelentették be, most pedig nagy csendben felkerült a honlapra a megjelenési dátum is.

Hirdetés

Az új modell természetesen mindent tud, amit az alapjául szolgáló - a brit kabinetülésekről kitiltott - Apple Watch Series 2. Fizikai oldalon egy sportoláshoz kiváló lélegző szíjjal erősítették meg, díszítésként pedig a sportszergyártó cég motívumait viseli. A négy alapszínben (fekete, szürke, ezüst és sárga) elérhető eszköz vízálló is 50 méteres mélységig, egy izzasztó futás után így akár a medencében is tempózhatunk vele néhányat.

Miközben a megszokott applikációk és funkciók is megmaradtak, a Nike+ Run Club közösségének segítségével fejleszthetjük magunk tovább és kaphatunk egy kis extra motivációt a nehéz pillanatokban. Az Apple Watch Nike+ október 28-tól lesz elérhető, mérettől függően (38 vagy 42 milliméter) 369, illetve 399 dolláros áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.