Hirdetés

Érkezik az ASUS Maximus IV Extreme (P67)



|

A Republic of Gamers szériás alaplap támogatja az Intel Sandy Bridge processzorait.

Hirdetés

Az ASUS tovább bővítette ROG (Republic of Gamers) szériáját, és ezzel érkezik a gyártó legújabb alaplapja, a Maximus IV Extreme ATX. Az Intel P67-es lapkakészletére épülő hardver támogatja a másodikgenerációs Core processzorokat, tehát a Sandy Bridge platformot.

 

Az újdonság a megszokott fekete és piros színekben érkezik, passzív hűtéssel, és a ROG szériából megszokott extrákkal (például ROG Connect, iDirect). A négy DDR3-2200-as memóriafoglalattal, négy 6 Gbps-os és négy 3 Gbps-os SATA porttal rendelkező alaplap négy darab PCI Express x16 slotot kínál, továbbá dual Gigabit Ethernetet, két eSATA portot, debug LED-et, 7.1-es hangzást, valamint OC-gombokat.

 

A figyelemreméltó, tíz darab USB 3.0-ás portot (ebből nyolc hátul) kínáló alaplap már előrendelhető. Az ASUS Maximus IV Extreme ajánlott végfelhasználói ára az európai piacon 329 euró.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.