Hirdetés

Érkezik az Eee PC nagytestvére



|

Az új Eee PC többet tud elődjénél, viszont sokkal nagyobb is.

Hirdetés

 

Az ASUS Eee PC óriási érdeklődésre tart számot, már nagyon sokan szeretnének egyet a magukénak tudni. Azonban most kiderült, hogy a megismert noteszgépnek egy nagytestvére is lesz, amelyről ezidáig a gyártó hallgatott.

 

A pletykákat aztán igen hamar megerősítették: Holger Schmidt, az ASUS németországi szóvivője elmondta, hogy várhatóan 2008-ban jelenik meg a 8 gigabájtos, 10 inches Eee PC.

 

asus_eee_10.jpg

 Forrás: akihabaranews.com

 

Tehát nem csak a 4 gigabájt beépett memóriát duplázzák meg, de a képernyő mérete is nő, 7-ről 10 inchre. Emellett a RAM 512 MB-ról 1 GB-ra bővül, tehát a nagyobbik Eee PC szinte a "duplája" elődjének.

 

Az már más kérdés, hogy bár még így is egy szubnoteszről beszélünk, ezzel a mérettel már elveszíti azt a varázserőt, amit az eredeti Eee PC szerzett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.