Hirdetés

Érkezik az XPC SH61R4-es Shuttle barebone



|

Érkezik a Shuttle Computex kiállításon bejelentett mini PC-je.

Hirdetés

A Shuttle Europe piacra dobja az idei Computex kiállításon bemutatott XPC SH61R4-es barebone-ját. Az újdonság mindössze 32,5 x 21,5 x 19 centiméteres, és az LGA1155-ös foglalatot preferálva az Intel Sandy Bridge processzorait támogatja.

 

Az új XPC alumínium házat kapott, illetve egy 250 wattos tápegységet. A H61-es lapkakészletre építő alaplap mellé egy 5,25 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes meghajtó helyezhető. A hűtést tekintve az I.C.E. hőcsővel ellátott bordák találhatóak a barebone-ban, egy 92 milliméteres SilentX ventilátorral. Az XPC SH61R4 maximum 8 GB RAM-ot támogat, amely a két DDR3-1333-mas memóriaslotba helyezhető.

 

A négy SATA porttal (3 Gbps), egy PCI-Express x16 férőhellyel, egy PCIe x1 és egy mini-PCIe x1 slottal rendelkező gépbe gigabites Ethernet és 5.1 csatornás audio is került, továbbá két USB 3.0-ás port és két DVI-kimenet. A Shuttle XPC SH61R4 ajánlott nettó ára 172 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.