Hirdetés

Érkeznek a 6 Gbps-os OCZ Agility 3 SSD-meghajtók



|

Az új széria kiváló teljesítményt ígér, és SandForce SF-2881-es vezérlőt használ.

Hirdetés

Az OCZ legújabb SSD-szériája a VeloDrive és a Vertex 3 után az Agility 3 nevet kapta. Természetesen az OCZ ezúttal sem egy visszafogott sorozatot készített, ugyanis a meghajtók 6 gigabit per másodperces SATA interfészt használnak, illetve a SandForce SF-2881-es vezérlőjét.

 

Az olvasási sebesség mindhárom modell esetében megegyezik. A 60, a 120 és a 240 gigabájtos változat is 525 megabájt per másodperccel képes olvasni; az írást tekintve azonban eltérnek. Míg a két nagyobb SSD 500 MB/s-re képes, addig a 60 gigabájtos "csk" 475 MB/s-re.

 

A 2,5 hüvelykes, TRIM-támogatással rendelkező SSD-meghajtók 25nm-es MLC NAND Flash memóriákra építenek, másodpercenként pedig 50 000 I/O-művelet elvégzésére képesek. Becsült élettartamuk 2 millió üzemóra. Az Agility 3 széria esetében a 60 gigabájtos modell ára 118 euró, a 120 gigabájtosért 202,5 eurót kell majd fizetni, míg a 240 gigabájtosat 385,1 euróért lehet majd hazavinni.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

SSD-vásárlás

Adatmentés

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.