Hirdetés

Érkeznek a SaberTooth M1 mSATA SSD-k



|

A csupán 51 x 30 milliméteres meghajtók a kompakt kategóriában versenyeznek.

Hirdetés

Az Active Media Products azt szeretné, ha a kompakt (belső) adattárolók nagyobb tömegekhez jutnának el, ezért bemutatta a SaberTooth SSD-sorozatát, azon belül is a SaberTooth M1-et, amely mindössze 51 x 30 milliméteres, és mSATA csatolófelületet használ.

 

Az új SSD 3 gigabit per másodperces átvitelre képes SATA interfészt és Jmicron JMF605 vezérlőegységet használ. A négycsatornás kialakítással dolgozó, MLC NAND Flash memórialapkákkal operáló adattároló olvasási és írási sebessége 160 és 80 megabájt másodpercenként.

 

Az egy év garanciával érkező SaberTooth M1 16, 32 és 64 gigabájtos kiadásokban választható. Áraik kapacitás szerinti növekvő sorrendben 75, 95 és 190 dollár környékén várhatóak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.