Hirdetés

Európában az AMD memóriái



|

Észak-Amerika után az európai piacra is megérkeztek az AMD DDR3-as memóriái.

Hirdetés

Az AMD memóriái először tavaly augusztusban tűntek fel a RAM-ok piacán, majd novemberben már Észak-Amerikában is elérhetővé váltak az új modulok. Most Európába is megérkeztek a DDR3-as RAM-ok, és néhány héten belül megvásárolhatóak lesznek.

 

Az AMD három kategóriába osztotta a memóriáit. A legegyszerűbb sorozat az Entertainment széria, amely 1333 és 1600 MHz-es sebességet kínálva elsősorban HTPC-kben tehet jó szolgálatot. A Performance sorozat már nagyobb sebességet kínál, a csúcson pedig a Radeon Edition család található.

 

A modulok alap órajelei 1866 MHz-re lettek állítva, azonban előtesztelésen bizonyosodtak meg róla, hogy a gyártó OverDrive eszközével a tuningmegoldások se okozzanak gondot. Az Entertainment sorozat 2 és 4 GB-os modulokkal "támad", míg a két másik széria kiteket kínál, 4, 8 és 16 GB-os kapacitásokkal. Az árakról egyelőre annyit tudni, hogy a legkisebb alapmodulért 15 dollárt kell fizetni.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.