Hirdetés

Év elején jön a Samsung Galaxy Tab S3



|

A jelek szerint valamikor 2017 elején fut be a Samsung legújabb tabletsorozata.

Hirdetés

A Samsung a várakozások szerint a szeptemberi IFA kiállításon mutatta volna be a Galaxy Tab S3-as, Android rendszert futtató új táblagépeit. Végül ezek nem érkeztek meg. 

Hirdetés

A Sammobile értesülései szerint idén már nem látjuk a Galaxy Tab S3 táblagépeket, azonban a Samsung azt tervezi, hogy 2017 első negyedévében lerántja a leplet ezekről. 

Elméletben két Galaxy Tab S3 lesz. Az egyik csak WiFi-s (SM-T820), a másik LTE-képes is (SM-T825). Mindkettő 9,7 hüvelykes, 1536 x 2048-as felbontású kijelzővel rendelkezhet, de ezt nem erősítették meg. 

Sajnos más részletek nincsenek még a specifikációkról, ugyanakkor feltehetően szintén vékony és fém házba csomagolják az eszközöket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.