Hirdetés

Evertz IPTV megoldások



|

A jelvételtől, multi-display és master-branding megoldásokon át a teljes helyi- és távfelügyeletig mindent elvégez.

Hirdetés

Az Evertz kanadai cég piacvezető brand a broadcast piacon. Több ezer terméke között egyaránt megtalálhatóak a routerek, Fiber- és RF termékek, multiviewerek, átviteli eszközök, master control switcherek, órajel generátorok és IPTV rendszerek. Az Evertz IPTV rendsze a legkomplettebb megoldás a piacon, mely képes a jelvételtől, multi-display és master-branding megoldásokon át a teljes helyi- és távfelügyeletig mindent elvégezni.

20091221-studiotech.jpg
 


A rendszer az egycsatornás video jeltől kezdve a komplett HDTV, SDI vagy NTSC/PAL bemenetekig minden jel fogadására és megfelelő kezelésére alkalmas. Nagy multi-input MVP® vagy VIP™ multiviewer monitoring kijelző rendszere van, mely egyszerre akár 144 független csatorna kijelzésére is képes. Az Evertz SNMP alapon működő, saját VistaLINK® management szoftvere segítségével, a legprofesszionálisabb megoldást adja felhasználói kezébe, mellyel minden video-, audio- és adatjel forgalmat ellenőrizni tudnak a legmagasabb színvonalon. A rendszerrel 7/24-es nagybiztonságú működés érhető el, és menedzselhető a teljes konfiguráció, nagyon távoli helyszínekről is.


Az Evertz termékeiről bővebb információt a Studiotech Hungary értékesítőjétől, a kuhn.laszlo@studiotech.hu címen kaphat.

 

Megújult honlapunk!
Studiotech
- Kreatív szakértelem: www.studiotech.hu


(x)
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.