Hirdetés

EVGA: Európában is él az ingyen grafikus kártya-csere



|

Az EVGA Európában újraindítja Step Up-programját: egyes videókártyák és alaplapok tulajdonosai ingyen újíthatnak az EVGA tárházából.

Hirdetés

Az NVIDIA lojális partnere, az EVGA bejelentette, hogy Európában újraindítja Step Up-programját, melynek értelmében egyes videókártyáinak és alaplapjainak a tulajdonosai jogosultak lesznek egy darab ingyenes cserére, ami azt jelenti, hogy régi kártyájukat egy újra cserélhetik ki az EVGA kínálatából.

 

Néhány éve egyébként már volt egy ilyen kísérlete a gyártónak, akkor Európát kevésbé érintette ez a lehetőség; most azonban szeretnének erre a piacra is fókuszálni. Például míg Európában maximum GeForce GTX 250-et vagy 9500 GT-t kérhettek a tulajdonosok, addig Amerikában GTX 470-et és GTX 480-at is kaphattak.

 

Az EVGA szerint ez most változni fog, Európa fontos piaccá vált. A menetrendje a programnak egyébként az, hogy ha vásároltunk egy bizonyos grafikus kártyát, vagy alaplapot, akkor újíthatunk egy alkalommal, és kérhetünk egy ingyenes cserét az EVGA új termékei közül. Csupán a postaköltségeket kell a vevőnek állnia, valamint feltéve, hogy van árkülönbözet, akkor a régi eszköz megvételkori számlaértéke és az új eszköz vételára közötti eltérést kell kifizetnie. Ez pedig mint tudjuk igen jó lehetőség; hiszen ha valakinek egy egy éves videókártyát az akkori árán újra cserélnek, az több tízezer forinttal lesz gazdagabb.

 

Bővebb információ az EVGA FAQ-részlegében olvasható.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.