Hirdetés

Extrém Dell notesz a katonaságnak



|

Az XFR D630 megfelel a USA Védelmi Minisztériumának is.

Hirdetés

A megerősített magnézium fedelű Dell Latitude XFR D630 laptop ütés- és páraálló, működik alacsony légnyomású és magas hőmérsékletű területeken is. Egészen pontosan -9 és +60 celsius fok közt használható gond nélkül, s 4500 méteres tengerszint feletti magasság sem árt neki. A burkolata szigetelt, így sem a por sem a pára nem tud behatolni a belső részeibe.

Az XFR D630-asokat kétmagos Intel Core 2 Duo processzorokkal és maximálisan 4 gigabájt memóriával, vezetékes és vezeték nélküli hálózati csatolókkal, illetve teljesen ütésálló 80 gigabájtos SSD háttértárral szerelik. 14,1 hüvelykes kijelzője opcionálisan érintésérzékeny változattal is rendelhető.

dell_xfrd630_03.jpg
A képgalériához kattintson a képre!
 
A kemény kialakításnak ára van: a laptop körülbelül 4 kilogrammot nyom, vastagsága pedig 6,6 centiméter. Az ára is meglehetősen borsos: 3899 dollárról (kb. 675 000 forintról) indul és egyelőre csak az Államokban kapni.

Az XFR a Latitude D630 biztonsági szempontból továbbfejlesztett változata és elsősorban a katonaságot, a katasztrófavédelmi szerveket és kemény terepen (olaj és gázfeltárás) dolgozó cégeket céloznak meg vele.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.