Hirdetés

Extrém GeForce az Inno3D-től



|

Accelero Xtreme hűtő került a gyártó új GTX modelljére.

Hirdetés

A csúcskártyák tulajdonosai előszeretettel hencegnek barátaiknak új szerzeményük nyers erejét illetően. Több száz képkocka másodpercenként, magas felbontásokon is röccenésmentes grafika, valamint hosszabb távra is elég teljesítmény szokott szerepelni a 100000 Ft feletti beruházás magyarázatában. Egyedül a fogyasztást és a melegedést firtatva lehet zavarba hozni őket, ám ez utóbbira most frappáns választ adhatnak azok, akiknek az Inno3D legújabb i-Chill kártyájára fáj a foguk.

 

inno3d_gtx_extreme.jpg
 

 

A GeForce GTX 280 Extreme Edition nevet kapott vezérlőre ugyanis a svájci hűtőmágus, az Arctic Cooling Accelero Xtreme fejlesztése került.  Az óriási, 5 darab hőcsővel tarkított egység az egész nyomtatott áramkört befedi, így nem meglepő, hogy a hűtő tetejére 3 darab 80 mm-es ventilátor is felfért. A 700 és 2000 percenkénti fordulatszámok között üzemelő légkavarók hangra nem biztos, hogy képesek alulmúlni a referencia hűtőt, a hőfokok markáns csökkenésére azonban bizton számíthatunk.

 

inno3d_gtx_extreme_h.jpg

 

 

Egyéb változtatás nem történt, hiába Extreme a név, az órajelek megegyeznek az NVIDIA ajánlásával. Némi túlhajtást azért valószínűleg elbír majd a kártya, de túlzásokba ezzel a hűtővel sem érdemes esni. Az Inno3D egyelőre nem közölt hivatalos árat és megjelenési dátumot, a január 8-án kezdődő las vegas-i CES-en viszont vélhetően ki lesz állítva a GeForce GTX 280 Extreme Edition.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.