Hirdetés

Extrém hatékony tápegység a Thermaltake kínálatában



|

A brutális 1500 wattos Toughpower után megérkezett a Toughpower Grand, ami kisebb teljesítményt, de 90 százalékos hatásfokot ígér.

Hirdetés

A gyártó felső kategóriát kiszolgáló Toughpower sorozatának legújabb tagja a Grand, mely 80 Plus Gold minősítést kapott, amit csak azok az energiatakarékos tápegységek kapnak meg, amelyek 87 százalékos vagy ennél jobb hatásfokkal rendelkeznek 20, 50 és 100 százalékos terhelésen mérve. A két darab 12 voltos ággal rendelkező 650 és 750 wattos teljesítményű Grand modellek hatásfoka 50 százalékos részterhelésen 90 százalék, a többi tartományban jellemzően 87 százalék.

 


 


Az energiatakarékosság mellett a minőségre is nagy hangsúlyt helyezett a gyártó, ami nem csak a külsőségekre (mint a moduláris kábelezés és tetszetős burkolat) valamint a megbízhatóság tesztelésére vonatkozik, hanem az alkatrészek minőségére is: a tápegységben japánban gyártott, 105 fokig hitelesített szilárd elektrolitos kondenzátorok kaptak helyet a hagyományos elektrolitos helyett (kivéve a bemeneti oldalt).

 


 


A hűtésről egy darab, "virágszirom" lapátkialakítással rendelkező 14 centiméteres, dupla golyóscsapágyas ventilátor gondoskodik, ami a "FanDelayCool"-nak köszönhetően számítógép kikapcsolása utána még 15-30 másodpercig forog tovább és hűti a komponenseket. A dobozban


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.