Hirdetés

Extrém processzor notebookba



|

Hamarosan notebookokba is készülnek Intel Extreme Edition processzorok.

Hirdetés

Az Intel erősít a mobilszegmensben is, aminek ékes bizonyítéka a Santra Rosa platformmal egyidőben bemutatkozó mobil Extreme Edition processzor. Az XE jelzésű processzorok az Intel legfelső kategóriás központi egységei, melyek nem csak hihetetlenül magas árukkal, de tudásukkal és teljesítményükkel is különcnek számítanak a piacon.

 

 

ee_mobil_small.jpg

 

Nagyítható!

 

A mobil Extreme processzorok sorát az eddig Merom XE kódnéven ismert Socket P foglalatba illeszkedő 2,6 gigahertzes X7800 nyitja, majd valamivel később ezt követheti a 2,8 gigahertzes X7900. A processzor fogyasztásáról jelen pillanatban nincs információ, azonban az X7800 hivatalos nyitóára 795 dollár, ami valamivel kevesebb mint 160 ezer forint.

 

Az idei év első-, illetve későbbi felében azonban nem csak a Mobile Core 2 Extreme lesz az egyelen újdonság a mobilprocesszor fronton. A hamarosan megjelenő egységek típusát, specifikációit és megjelenésük idejét a táblázat tartalmazza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.