Hirdetés

Ez a Sapphire legjobb videokártyája



|

A Sapphire új zászlóshajója a Nitro R9 Fury lett.

Hirdetés

A Sapphire bemutatta a legújabb zászlóshajóját, a Nitro R9 Furyt. Ez az AMD Fury Pro specifikációira épült, és egyedi PCB-vel készült, erősebb tuninggal, mint amit a Tri-X OC Fury kapott. 

Hirdetés

A Nitro R9 Fury egyenesen két eltérő kiadásban létezik. A Nitro R9 Fury OC egy visszafogott 20 MHz-es tuninggal 1020 MHz-en dolgoztatja a Fiji GPU-t, míg a Nitro R9 Fury OC+ már 1050 MHz-re emeli az értéket. Ez 10 MHz-cel több, mint a Tri-X OC kiadásnál. 

Egyébként sok dologban egyeznek az újdonságok az előddel: mindegyik a Tri-X hűtési rendszert használja, egy központi, 10 milliméteres hőcsővel és három 90 milliméteres ventilátorral. A hűtést egy vastag alumínium alsó segíti. 

Az egyik fő különbség a PCB kialakításában van, amelynek az áttervezésével még megbízhatóbban lehet tuningolni. A VRM-hőmérsékletek 20 százalékkal alacsonyabbak. 

A Nitro R9 Fury egyébként dual-BIOS-t kapott. Az alapbeállítással a GPU órajele 1000 MHz, a fogyasztás maximuma 260 watt, a GPU hőmérséklete pedig 75 Celsius-fok. A második beállítással a fogyasztás 300 wattig emelkedhet, a hőfok pedig 80-ig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.