Hirdetés

Ez kell a Windows 10 és a Raspberry Pi házasságához



|

A Microsoft kitje segít futtatni a rendszert az apró gépen.

Hirdetés

Nem titok, hogy a Windows 10 szükség szerint még egy Raspberry Pi 2-n is futtatható, de mindezt összehozni nem a legegyszerűbb feladvány. 

Hirdetés

Mivel nem teljesen egyértelmű, hogy ehhez a mutatványhoz mire van szükség és mik a teendők pontosan, ezért a Microsoft és az Adafruit segítenek. 

Ketten együtt kiadtak egy Windows IoT Core Starter Kitet, amelyben minden benne van a kezdéshez, még egy SD kártya is, előtöltve a Windows 10 IoT Core-ral és a szükséges hardveres és szoftveres eszközökkel. 

A kit összességében 115 dollárba kerül, ha valaki még nem rendelkezik Raspberry Pi 2-es eszközzel. Ha ez már megvan, akkor 75 dollárt kell fizetni a csomagért. 

Összességében nem olcsó egy ilyen konfiguráció, de aki okos kütyüt szeretne építeni, annak fölöttébb hasznos, hogy nem kell fórumokon kutatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.