Hirdetés

Ezek a hardverek kerülnek az Amazon 50 dolláros tabletébe?



|

Úgy tűnik nem a lenyűgöző specifikációkkal kell majd eladni a terméket.

Hirdetés

A Fire Phone mobilját a napokban elkaszált Amazon nemsokára újabb hardveres terméket kíván piacra dobni. A néhány napja pletykált 50 dolláros (~13 ezer forintos) táblagépről az állítólagos árcímkén túl eddig semmit sem lehetett tudni, ám a GFXBench tesztprogramnak köszönhetően most kiszivároghattak a fontosabb specifikációi.

Hirdetés


A természetesen fenntartásokkal kezelendő információk alapján a termék érintőkijelzője 6-7 hüvelykes és 1024×600 pixeles, a processzora négymagos és 1,3 GHz-es (MediaTek MT8127 SoC), a memóriája 1 GB kapacitású, a microSD-vel bővíthető háttértára pedig 8 gigás. A tablet valószínűleg az Android 5.1-re épülő Amazon Fire OS 5 rendszerrel kerül piacra.


Ennyi pénzért persze nehéz belekötni a fenti hardverbe, azonban jó kérdés, hogy milyen szolgáltatásbeli extrákat kíván majd adni hozzá az Amazon. Nyilvánvalónak tűnik, hogy a megszokott stratégiáját folytatva a cég csak point of sale terminálként tekint az olcsó hardverre: a hozzá járó szolgáltatásokon keresztül próbál majd bevételhez jutni, magát a táblagépet nulla profittal értékesíti majd.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.