Hirdetés

Ezt tudja a Galaxy Tab S3?



|

Specifikációk és renderelt képek is előkerültek a Samsung új csúcstáblagépéről.

Hirdetés

Nincs már messze a Samsung Galaxy Tab S3 bemutatója, amelyet eredetileg szeptemberben vártunk, de némi késést követően a februárban startoló MWC-n láthatjuk meg. 

Hirdetés

A Galaxy S8 csak egy rövid videóban mutatja meg magát a rendezvényen, így a Samsung sztárja az új csúcstablet lesz. 

A Galaxy Tab S3-ról a napokban több pletyka és szivárgás is előkerült, illetve renderelt képek. Spekulációk szerint a képernyő mindkét oldalán lekerekített lehet, vagyis tabletfronton is újítana ezzel a dél-koreai gyártó. 

A panel egyébként 9,6 hüvelykes, AMOLED, 2048 x 1536-os felbontású és 4:3 arányú lesz. Alatta a Snapdragon 820-as processzor és az Adreno 530-as GPU kaphat helyet, 4 GB RAM-mal, 32 vagy 128 GB tárhellyel. Az USB-C-s tablet 12 és 5 megapixeles kamerákkal érkezhet, illetve Android 7.1-gyel. 

A SamMobile szerint lesz S Toll is a táblagéphez, azonban ezúttal nem a készülék házában tároljuk majd a stylust, hanem külön kiegészítőként kapjuk meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.