Hirdetés

Falnak ment az Intel processzorfejlesztése



|

A jelek szerint a Kaby Lake két utódja is marad a 14 nm-es technológián, csak a tizedik-generációs Tiger Lake vált majd 10 nm-re.

Hirdetés

Az Intel processzorfejlesztése a jelek szerint egy kisebb falnak ütközött. Nem csak a Kaby Lake marad a 14 nm-es gyártástechnológián, de a két utódja, a Cannon Lake és a Coffee Lake is (persze teljesítményjavulások mellett). 

Hirdetés

A Kaby Lake az idei utolsó negyedévben érkezik meg a 45 wattos, mobilos H szériába, és a harmadik negyedévben a 15 wattos, mobilos U szériába. Ez utóbbiban a nyolcadik-generációs Cannon Lake 2017 utolsó negyedévében debütál, 2018 közepére jön meg mindkét szektorba a még újabb Coffee Lake. 

A Hot Hardware jelentése alapján az Intel egyik álláshirdetéséből derült ki, hogy a cég további három évig akar kitartani a 14 nm-es technológia mellett. 

A 10 nm-es gyártástechnológia csak a tizedik-generációs Tiger Lake architektúrával debütálna, majd 2019-ben. Ezt követné az Ice Lake és egy további architektúra, mielőtt 2022 táján végül 7 nm-re váltana az Intel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.