Hirdetés

Fehér házzal csábítja a játékosokat a CM Storm



|

A CM Strom Trooper: The Stryker fehérben csábítja a játékosokat.

Hirdetés

A CM Storm, amely a Cooler Master játékosoknak kiválasztott márkája, egy új toronnyal igyekszik elcsábítani a felhasználókat, méghozzá fehér színben. A CM Strom Trooper: The Stryker megerősített hordozófület kapott, oldalt átlátszó panellel kecsegtet, ventilátorszabályozóval teszi kényelmesebbé a használatot, és mindenhol porszűrővel rendelkezik.

 

Az előlapi panel többek között USB 3.0-ás portot is tartogat, ami azonban érdekesebb, az a 2,5 hüvelykes dokkolóegység: az X-dock HDD-k és SSD-k gyors befogadására egyaránt alkalmas. Belül két moduláris HDD-keret is található, amelyekbe összesen 4 merevlemez és ugyanennyi 120 milliméteres légkavaró fér.

 

A vízhűtést is támogató torony kilenc bővítőhelyet kapott, támogatja az SLI-t és CrossFireX-et, illetve az XL-ATX-es alaplapokat. Az összesen 14 meghajtót befogadni képes ház szerszámok nélkül is szerelhető. A CM Strom Trooper: The Stryker még ebben a hónapban megvásárolható lesz, 133 eurós ajánlott nettó áron.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.