Hirdetés

Fekete köntösben az AMD Phenom



|

Az Athlon után a Phenomból is jön a Black Edition.

Hirdetés

Az AMD -- minden várakozásnak megfelelően -- piacra dobja a Phenom 9600 Black Edition processzort. A natív négymagos processzor 2,3 gigahertzes órajelen jár, magonként fél megabájt másodszintű- és összesen 2 megabájt harmadszintű gyorsítótárral.

 

 

phenom_black_k.jpg

 

 

Akárcsak az Athlon, a Phenom is nélkülözi a szorzózárat és (elméletileg) kézzel válogatott magok kerülnek kerülnek a dobozba. Információink szerint még ezek a processzorok sem a B3 steppingből kerülnek ki, tehát még mindig megtalálható bennük a TLB-vel kapcsolatos hiba -- melyre már létezik hibajavítás BIOS szinten. Elnézve az előző generációs Black Edition processzorok sikerét, elképzelhető, hogy a Phenom Black Edition kihúzza a gyártót a gödörből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.