Hirdetés

Felgörgethető billentyűzettel állt elő az LG



|

Egyetlen elemmel akár 3 hónapig is bírhatja a hordozható klaviatúra.

Hirdetés

Egyre többen próbálnak úton-útfélen dolgozni, így minden eddiginél nagyobb az igény a könnyen hordozható táblagépekhez készült billentyűzetekre. A Rolly képében az LG ma nem csak egy rendkívül stílusos, de a szokásosnál talán jobb gépelési élményt nyújtó darabot mutatott be.

Hirdetés


A négysoros hordozható klaviatúra érdekessége, hogy a gombok sorai mentén felgörgethető, a táskába rejtve téglatest formájú helyet igényel. A dizájn azért érdekes, mert a kompakt méretben való hordozhatóság mellett lehetővé teszi a megszokott műanyag gombok használatát, így elviekben gépelés közben kényelmes fizikai visszajelzést ad a leütésekről.


A Bluetooth adatkapcsolatot használó LG Rolly billentyűzet egyetlen AAA elemmel működik, az üzemideje normál használat mellett elvileg 3 hónap. Az áráról és elérhetőségéről egyelőre nem esett szó, ezek a részletek talán a szeptemberi IFA-kiállításon derülhetnek ki.


(Forrás: The Verge)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.