Hirdetés

Félig passzív CPU-hűtővel hengerel az Arctic



|

Bemutatkozott az Arctic Freezer i32/A32.

Hirdetés

Az Arctic bemutatta a legújabb processzorhűtőit, amit jelen esetben egyként lehet kezelni. A Freezer i32/A32 félig passzív megoldás. 

Hirdetés

A Freezer i30/A30-nál nem csak kisebb, könnyebb is lett az utód, és tökéletes megoldás azoknak, akik csendes működést szeretnének. 

Ez az Arctic első olyan hűtője, amelyet német fejlesztésű kontroller vezérel. 

Bár a márka egyébként is a hatékony hűtésről és alacsonyabb zajszintről volt ismert, a félig passzív megoldás ezt tovább fokozza. A 120 milliméteres PWM-ventilátor nem kapcsol be, ha normál módon van használva a Windows. 

A passzív hűtést csak magasabb hőmérsékletnél cseréli le aktívra a rendszer, 40 százalékos terhelés fölött. 

Mindez természetesen nem csak csendesebb, de tartósabb működést is eredményez, főleg azoknak, akik állandóan bekapcsolva tartják a gépüket. 

Aki igazán komolyan gondolja a 24 órás használatot, annak a Freezer i32 CO dupla golyóscsapágyazással áll a rendelkezésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.