Hirdetés

Felsőkategóriás CPU-hűtő a Thermalrighttól



|

Az Archon SB-E X2 két ventilátorral működik, de csendes működést ígér.

Hirdetés

2010-ben érkezett meg az első Archon "Slim Tower Heatsink" a Thermalrighttól, amely azóta folyamatosan fejleszti a processzorhűtőjét. Ennek a legfrissebb eredménye az Archon SB-E X2, amely két TY-141 típusú, dupla golyóscsapágyas ventilátort használ, ennek ellenére csendes működést ígér.

A gyártó saját Pressure Vault Bracket felfogatórendszere lehetővé teszi, hogy bármilyen AMD vagy Intel processzorra felszereljék. A közel mindegyik modern alaplapra felszerelhető hűtő nyolc darab, egyenként 6 milliméteres réz hőcsővel és egy 170 x 150 milliméteres hűtőbordával dolgozik.

A 21 dBA zajszinten működő processzorhűtő viszonylag keskeny - 53 milliméter -, ezért bármilyen RAM mellé befér. A 775 grammos Thermalright hűtő 99,95 dollárért cserébe vihető haza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.