Hirdetés

Felsőkategóriás SSD-vel újít a Plextor



|

Az M5P széria meglehetősen gyorsnak ígérkezik.

Hirdetés

A Plextor már készíti a következőgenerációs SSD-sorozatát: az új széria M5P névre hallgat, és máris a tesztpadra került. A Toshibával karöltve készített adattárolókba a jelenlegi leggyorsabb, Toggle DDR MLC NAND lapkák kerülnek, nagy mennyiségű DDR3-1333Mhz DRAM cache-sel.

 

A 256 gigabájtos változat 256 MB DRAM-ot tartogat, míg a legnagyobb, 512 gigabájtos változatra 768 MB került. Az M5P széria már a Marvell 88SS9187 lapkakészletét használja, az új vezérlő pedig egyezik azzal, amely az OCZ Vertex 4-be is került.

 

Az első tesztek alátámasztották, hogy a meghajtók jobban teljesítenek az M3P, de még az M5S sorozatoknál is. Az új SSD-k 19nm-es technológiát alkalmaznak, ami ugyan okot ad az aggodalomra a megbízhatóság tekintetében, azonban a Plextor átvállalja az aggódást helyettünk, ugyanis 5 év garanciát ad a meghajtókra.

 

Képforrás: expreview.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.