Hirdetés

Fermi alapú videokártyákkal újított az NVIDIA



|

Fillérekért kerülhetnek piacra a HTPC-kbe szánt egységek.

Hirdetés

Röviddel a felső kategóriás GeForce GTX 670 bemutatása után az NVIDIA lerántotta a leplet az asztali gépekbe szánt idei legolcsóbb videokártyáiról, ám a GT 610/620/630 modellek a friss Kepler helyett még a gyártó Fermi architektúrájára épülnek.


A lenti specifikációs táblázat legfőbb érdekességének az tekinthető, hogy az NVIDIA milyen érdekes trükköket vetett be a GT 620 teljesítményének „belövésére”: az erősebbik kártyák a 48 shader processzoros GF119 helyett kétszer ennyi CUDA maggal ellátott GF118 lapkára épülnek, ám a középső kártya esetében a gyártó kénytelen volt a memóriasín megnyirbálásán felül a GPU és shader órajeleket is visszavenni, nehogy túlságosan a GT 630 nyakába másszon a hardver.

(Nagyobb méret)


Az elsősorban egyszerű munkaállomásokba és HTPC-kbe szánt új GeForce-ok ismeretlen áron az elkövetkező hetekben kerülnek majd piacra.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.