Hirdetés

Ferrari 458 kormány, és váltó a Thrustmaster-től



|

A Thrustmaster két újdonsággal célozza meg az autós játékokért rajongó közönséget.

Hirdetés

Különlegessége a dolognak, hogy ez az első kormány, mely hivatalos licenccel rendelkezik a Ferraritól, ráadásként pedig bővíthetjük egy TH8 RS becenevű szekvenciális/H-váltóval. A 89.99 dolláros árra beállított periféria gumiborítást kapott, GT-stílusú fém kormányváltóval, és Manettino tárcsával, mely lehetővé teszi a verseny közbeni konfigurálást. Ezen kívül megtalálható az összes szükséges akciógomb, az Engine Start D-pad, Xbox360 Guide gomb, illetve csatlakozási felület az Xbox 360 headset-hez, és mikrofonhoz. A kormány fel lett szerelve a Bungee Cord névre hallgató automatikus középre állító rendszerrel, mely a 270 fokos maximális kitérítésről is visszamozgatja a kormányt eredeti helyére. A fék- és gázpedálok strapabírók, így ezekkel sem lehet probléma. A szerkezetet októbertől lehet megvásárolni.

 

 

Az előbbiekből talán kiderült, hogy a kormány+pedál Xbox360-ra érkezik, de a PC és a PS3 tulajoknak sincs okuk keseregni, ugyanis a TH8 RS váltót ők is megkaparinthatják. A kétféle, cserélhető felülettel érkező sebességváltó kütyü szekvenciális, és H-módban is képes üzemelni, és a robusztus kialakításnak, valamint a sok fémnek köszönhetően időtálló. A váltóbot 13 centis, és a rajta elhelyezkedő gomb kompatibilis a valós szabványokkal, így akár le is cserélhetjük a kedvenc márkánk logojával díszített darabra. Ez a kiegészíő szintén októbertől lesz megvásárolható, 179.99 dollárért.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.