Hirdetés

Flipper USB-csatlakozó: fordítva is bedugható



|

Egy egyszerű, de ötletes megoldásnak hála az UltraTek csatlakozója fordítva is bedugható az USB portokba.

Hirdetés

 

 

Az elmúlt években valószínűleg mindenkivel előfordult már, hogy az USB port csatlakozójába fordítva próbálta bedugni valamely eszköz kábelét. Látatlanban 50-50% esély van arra, hogy eltaláljuk, hiszen egyik oldalon egy műanyagot találunk, alján az érintkezőkkel.

 

Az UltraTek megtalálta a megoldást erre az "égető" problémára, ugyanis a Flipper nevű csatlakozót bármely irányban bedughatjuk a Universal Serial Bus portjába. A hagyományos USB-csatlakozó körben fém burkolattal rendelkezik, és a felében egy műanyagot találunk, csatlakozókkal az egyik oldalán.

 

A Flipper úgy oldja meg a problémát, hogy a műanyagot eltünteti a fém keretből: középen megtaláljuk az érintkezőket, azonban mindkét oldalra jutott belőlük. Ezért akár fejjel lefelé is bedugható a Flipper-féle csatoló.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.