Hirdetés

FM2+ foglalatú ROG alaplap az ASUS-tól



|

Egy AMD APU-ra sem lehetetlen erős gamer PC-t építeni.

Hirdetés

Az ASUS csak a legjobb alaplapjaira teszi rá a Republic of Gamers márkájának a logóját, ugyanakkor eddig soha nem volt a széria része olyan modell, amely FM2+ processzorfoglalattal rendelkezett volna. Ennek az egyik oka természetesen az volt, hogy mivel az AMD processzorai már nem annyira népszerű választások, ha egy igazán feltuningolt PC-t szeretne valaki építeni. 

Hirdetés

Ennek ellenére AMD APU-ra sem lehetetlen egy nagyon erős gamer PC-t összerakni, amit most ez, a Crossblade Ranger alaplap is bizonyít. A ROG szériás modell SupremeFX audiót kínál, az ASUS exlkuzív Sonic SenseAmp és Sonic SoundStage technológiával. Szintén az extrák sorát bővíti a LANGuard, az Auto Tuning és a Sonic Radar II technológia. 

Jó hír, hogy az ASUS ROG Crossbalde Ranger alaplapja mellé ajándékba kapunk a dobozban egy ROG egeret is. Sajnos a konkrét árról és a megjelenés idejéről egyelőre nincs információ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.