Hirdetés

Folyik a flash-kapacitás háború



|

A Transcend 16 gigabájtos flash meghajtója nem csak gyors, elég okos is.

Hirdetés

Számos szoftveres extra funkció révén válhat az apróság igazi társsá a mindennapi munkában.

Egyre másra jelentkeznek a gyártók új, az eddigieknél gyorsabb és megbízhatóbb NAND technológiára alapuló nagy kapacitású flash meghajtókkal. A Transcend legújabb modellje a 16 gigabájtos JetFlash 2A, melyből másodpercenként 25 megabájt adatot olvashatunk ki illetve 20 megabájtot írhatunk rá, vagyis merevlemezeket megszégyenítő tempóval dolgozik, természetesen USB 2.0 felületre csatlakozva. Számos szoftveralkalmazást is mellékel hozzá a gyártó. Használható PC-zárként (PC-Lock), tartalmaz E-mail klienst, jelszavas ZIP tömörítőt (SecureZip) is. Adatmentéshez és szinkronizációhoz is kínál megoldást, tárolhatjuk rajta webes kedvenceinket, sőt az AutoLogin kívánságra megjegyzi internetes jelszavainkat is.
Bízva a NAND technológiában a Transcend élettartam garanciát nyújt a termékhez.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.