Hirdetés

Force Series GT SSD-k a Corsairtől



|

Az új meghajtók pirosba öltöztek, és meglehetősen gyorsak.

Hirdetés

A Corsair hamarosan megkezdi legújabb SSD-meghajtóinak a kiszállítását - a Force Series GT családba tartozó meghajtókba a SandForce SF-2280-as vezérlőjét építették, és mindegyik 6 gigabit per másodperces adatátvitelre alkalmas SATA interfésszel van ellátva. A meghajtók piros burkolatot kaptak.

 

A 2,5 hüvelykes SSD-kkel elsősorban a nagy teljesítményre vágyókat célozza a Corsair: a meghajtók olvasási és írási sebessége eléri az 555 és az 525 megabájt per másodperces értéket. Az egy másodperc alatt 85 000 I/O-műveletre képes adattárolók becsült élettartama 2 millió üzemóra.

 

A Force Series GT SSD-kre három év garancia jár, a csomagban pedig egy 3,5 hüvelykes adapter is megtalálható lesz. Amerikában már júliusban meg lehet majd vásárolni az új meghajtókat: a 60 gigabájtosat 149 dollárért, a 120 gigabájtosat pedig 279 dollárért. A későbbiekben egy 240 gigabájtos modell is érkezhet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.