Hirdetés

Fotókon a GeForce GTX Titan



|

2688 CUDA mag kerülhetett az NVIDIA szörnyetegébe.

Hirdetés

A pletykák szerint ugyan akár még ezen a héten hivatalossá válhat az NVIDIA idei csúcskártyája, ám a türelmetlenek számára jó hír, hogy az utóbbi napokban több forrás is megszellőztetett néhány képet és specifikációt a hihetetlen teljesítményűnek ígérkező megoldásról.


A Titan játékokban nyújtott teljesítmény alapján valószínűleg a GTX 680 és GTX 690 közt fog elhelyezkedni, emlékeztetőül utóbbira két darab GPU került. A csúcskártya elvileg a Kepler mikroarchitektúrára épül, a grafikus processzora 837-878 MHz közt ketyeghet, a CUDA magjainak száma 2688 lehet, a 6 GB GDDR5-ös memóriája pedig 6008 megahertzes effektív órajelen járhat. A 224 TMU-val és 48 ROP-vel rendelkező kártya 384 bites memóriasínnel rendelkezhet.


Természetesen az elvileg 250 wattos TDP-vel rendelkező Titan nem lesz olcsó mulatság, a spekulációk szerint a gyártók akár 1000-1200 dollárt is elkérhetnek majd egy átlagos kialakítású modellért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.