Hirdetés

Fotón a 16 magos AMD Naples processzor



|

A jövő héten talán hivatalos információk érkezhetnek a termékről.

Hirdetés

A WCCFTech exkluzív fotókat publikált le az AMD egyik következő generációs szerverprocesszoráról. A már Zen architektúrára épülő, Naples családba tartozó CPU jóval nagyobb méretű a fogyasztói számítógépekbe szánt Summit Ridge termékeknél, cserébe viszont jelentősen komolyabb teljesítményre képes. A fotón látható modell elvileg 16 fizikai magot és 32 futtatói szálat biztosít az alkalmazások számára, a legerősebb "asztali" Summit Ridge 8 mag / 16 thread konfigurációban lesz elérhető.


Hirdetés


A központi egység feltehetően bivalyerős, azonban a pletykák alapján eltörpül majd az AMD szerverekbe szánt Zen csúcsprocesszora mellett. Ennek még az állítólagos specifikációit is csak félve merjük leírni: 32 mag, 64 thread, 1,4 - 2,8 GHz-es órajel, 32× 32 KB L1 cache, 32× 64 KB L2 cache, 512 MB L3 cache. A legutóbbi nem félreírás, tényleg azt állítják a források, hogy fél gigabájt harmadszintű gyorsítótár került a központi egységbe.



A fenti információkat természetesen erős fenntartásokkal kell kezelni, remélhetően az AMD jövő heti New Horizon sajtóeseményén tiszta víz kerül majd a pohárba a termékek kapcsán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.