Hirdetés

Frissült a Getac legnépszerűbb notebookja



|

Az ütésálló B300-as laptopba gyorsabb processzor, nagyobb tárhely és jobb grafikus kártya került.

Hirdetés

Megújult a Getac legnépszerűbb laptopja: a B300-ba már egy harmadikgenerációs, 2,6 GHz-es Intel Core i5-3320M vagy egy 2.9 GHz-es Core i7-3520M is kérhető. A CPU teljesítménye így 67 százalékkal nő, a grafikus vezérlésé pedig 91 százalékkal az előző szériához mérten. A notebookba egy 500 gigabájtos HDD került, ami egy 256 gigabájtos SSD-vel egészíthető ki.

Az ütésálló gép még a szélsőséges körülmények között sem jön zavarba, erről az alumínium ház, a ventilátorok nélküli kialakítás és a teljesen lezárt burkolat is gondoskodnak. A gyártó a kijelzőhöz a QuadraClear technológiát is felhasználta, aminek köszönhetőek extrém fényviszonyok (hó, homok, közvetlen napfény) mellett is látható marad a panel; de szükség esetén éjszakai módba is konfigurálható. 

A B300 többek között GPS-t, 4G-s LTE-t és ujjlenyomat-olvasót is kínál. Az elképesztő, 30 órás üzemidejű notebookra a Getac 5 év garanciát vállal, úgy, hogy ebben a balesetek és a környezeti kár is benne vannak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.