Hirdetés

Fujitsu Wireless USB Display Adapter



|

Azon felhasználók, akik munkahelyükön sűrűn kényszerülnek külső megjelenítőket használni, gyakran beleszaladnak az összekötő kábelek problémájába.

Hirdetés

Ez még a legjobb esetben is azt jelenti, hogy egy tárgyalóasztal közepéből kilógó DVI kábelhez kell csatlakoztatnunk laptopunkat, de előfordulhat az is, hogy kénytelenek vagyunk egy fél szobán keresztülhúzva a vezetéket az ott mászkáló emberek - és nem utolsó sorban a műszaki cikkeink - épségét veszélyeztetni.

 



Ezt elkerülendő használhatunk különböző vezeték nélküli megoldásokat. Ilyen például a Fujitsu Wireless USB Display Adapter, melynek beszédes neve szinte mindent elárul a funkciójáról. Az eszköz három darabból áll, melyek közül kettő - a központi egység és egy USB adó-vevő - összetartozik. A központi egységen található a monitorkimenet, két USB csatlakozó és egy mini Jack a sztereó hanghoz. Ezt az egységet kell tehát elhelyeznünk a kijelző mellé valahova, és a tetején vagy az elején található USB aljzatba az egyik vevőegységet kell csatlakoztatnunk. Azért tehetjük ezt meg két helyre is, mert attól függően, hogy a megjelenítőnk hol helyezkedik el, a kis kütyüt leállíthatjuk az asztalra, de akár a falra is rögzíthetjük.

A másik pendrive, ami a jeladó funkciót látja el, a laptopunk valamelyik szabad USB csatlakozójába való. Előtte természetesen telepítenünk kell a mellékelt lemezről a rendszer driverét, és már lőhetjük is át a tartalmakat.

 



A rendszer maximálisan 2048×1152-es felbontást tud átvinni a külső kijelzőre, ami egy Full HD videóra is bőven elég. Emellett alkalmas két további USB eszköz kezelésére, valamint egy hangkimenet is van rajta, amin keresztül külső hangsugárzókat szintén vezérelhetünk vele.

Mindent összevetve a Fujitsu Wireless USB Display Adapter egy remekül használható készülék, melynek segítségével jelentősen megkönnyíthetjük mondjuk egy tárgyalóba telepített projektor használatát és főként a felhasználóváltást.

Adatok:

- 110 Mb/s adatátviteli sebesség
- akár 15 méteres hatótávolságig használható
- 2048×1152 maximális felbontás
- USB 2.0 csatlakozók
- forgalmazó: Fuitsu Magyarország
- ár: 45 000 Ft
- web: fujitsu.com/hu/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.