Hirdetés

Full HD videót rögzít az Olympus diktafonja



|

Sztereó hang is jár a nagy felbontású videóhoz.

Hirdetés

A videokamera, fényképezőgép és diktafon mind hasznos eszközök, ezeket most egyben kínálja az Olympus multifunkciós kütyüje.

 

A Cisco nemrégiben jelentette be, hogy ejti Flip videokameráit, mivel az USB-s, memóriakártyás kis videokamerák minden funkcióját ellátják ma már az okostelefonok. Úgy tűnik, hogy az Olympus nem osztja ezt a nézetet, ezért is jelentette meg multimédiás zsebmindenesét, az LS-20M-et. Egy igényes megjelenésű diktafonról van szó, mely minőségi sztereo mikrofonpárt kapott, sőt, progresszív Full HD (1920×1080 képpont) videó rögzítésére alkalmas alkalmas érzékelő és objektív is helyet kapott benne (zoom nélkül).

 

 

Nem véletlen, hogy az Olympus az egyik legkomolyabb tényező a még ma is létező diktafon piacon, az LS-20M nagyon jó minőségben, veszteségmentesen (24 bit / 96 mHz Linear PCM) rögzíti a hangot. A 300 dolláros árba belefért egy két hüvelykes színes kijelző is és négy képi effektus, melyekkel a PEN kamerákban találkozhattak a vásárlók, segítségükkel rock klip, rostirón vázlat, kulcslyuk és popzenei klip hangulatot adhatunk a felvételeknek. Zajszűrő mellett időzítő és hang kioldó is helyet kapott az LS-20M-ben.

 

Az új, mindentudó zsebmasina júniustól lesz kapható külföldön, itthoni megjelenéséről nincs hír.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.