Hirdetés

Galaxy GeForce GTX 460 Hall of Fame, fehérben



|

A HOF kiadás egyedi hűtővel és új, fehér nyomtatott áramköri lappal kedveskedik a vásárlóknak.

Hirdetés

Amennyiben minden a tervek szerint halad, már egy hónap sincs a GeForce GTX 560 bemutatójáig. Addig is több gyártó színesíti tovább a GTX 460-at: így tett most a Galaxy is. A Galaxy GeForce GTX 460 Hall of Fame kiadása egyedi hűtőt és új, fehér színű nyomtatott áramköri lapot kapott.

 

A kártya 336 CUDA maggal rendelkezik, a GPU és a shader órajelei 850 és 1700 MHz. A 256 bites memóriabuszon működő 1 GB GDDR5-ös VRAM 4000 MHz-en üzemel. Kimenetek tekintetében a kártya DVI, HDMI és DisplayPort csatlakozókkal szolgál.

 

A GTX 460 HOF ezen felül egy hat-és egy nyolctűs PCIe tápcsatlakozóval érkezik (a legtöbb modell két hattűset kap). A megnövelt órajelekkel rendelkező vezérlő dual slotos hűtője alatt négy réz hőcső és egy réz mag rejtőzik. Sajnos nem tudni, hogy az újdonság milyen áron lesz megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.