Hirdetés

Gateway notebookok világító érintőpaddal



|

A Gateway még a Computex-en mutatta be EC39C és ID49C08u notebookjait: mindkettőt világítós érintőpaddal.

Hirdetés

A Gateway két legújabb notebookja a 13,3 hüvelykes EC39C és a 14 hüvelykes ID49C08u. Mindkettő igazi érdekességet rejt magában: az érintőpadjuk világít. Valójában ezt nem állandóan teszi, csak akkor, ha használójuk hozzáér. Természetesen integrált egérgombokat is kapunk az alsó sávban.

 

A két gép egyébként más téren is tetszetős, hiszen amellett, hogy vékonyak és könnyűek, jól fel is vannak szerelve. Az Acer-stílusú billentyűzettel ellátott gépek egy külön hardvergombbal is rendelkeznek, amely a közösségi oldalakat tölti be (YouTube, Facebook, Flickr).

 

A kisebbik változatban egyébként egy Intel Core i5 ULV processzor dolgozik, az NVIDIA Optimus pedig a GeForce 310-es GPU és az integrált Intel HD grafikus vezérlő között váltogat. Az ID49C08u-ba hagyományos Core i5 került, 4 GB RAM és egy 500 gigabájtos merevlemez társaságában, optikai meghajtóval. Sajnos egyik termék megjelenését vagy árát illetően sem adtak ki információt.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.