Hirdetés

GeForce GTX 560 Ti Twin Light Turbo a Palit gyárából



|

Az új videokártya megnövelt teljesítménnyel és egyedi hűtővel érkezik.

Hirdetés

A Palit Microsystems legújabb videokártyája az NVIDIA GF114-es, 40nm-es GPU-jára alapoz. A limitált kiadású GeForce GTX 560 Ti Twin Light Turbo modell gyárilag megnövelt teljesítménnyel és egyedi hűtővel érkezik.

 

Ahogyan azt a kártya neve is sugallja, az úgynevezett Twin Light Turbo hűtő került rá, ami két kártyahelyet foglal el. Négy réz hőcsővel rendelkezik, és két légkavaróval, és akár 10 dBA-s zajszint alatt is képes működni. A 384 CUDA maggal operáló kártya 256 bites memóriabusza 1 GB GDDR5-ös VRAM-ot kezel.

 

A kétutas SLI-t támogató vezérlő D-Sub, dual DVI és HDMI kimeneteket kínál. A Palit nem adott ki információt a kártya órajeleire és annak árára vonatkozóan.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.