Hirdetés

GeForce középpálya



|

A GeForce-ok újabb virágkorukat élik - az NVIDIA erősít a közép és felső kategóriákban

Hirdetés

Már régen felismerte mindkét lapkagyártó, hogy bár a presztízstermékek nagyon fontosak arculatuk fenntartása érdekében, igazán komoly pénzt a tömegtermékekből lehet kasszírozni – már ha a videokártyákat nevezhetjük így.


Ez a két termék az oly jól ismert középkategória határán van, hiszen mindkettő igen erős. Pillantsunk először az erősebbik verzióra, a 7950GT-re! Nincs szó másról, mint egy 7900GT-ről, amely magasabb órajelen fut – szemben az előd 450 és 660 megahertzes mag- és memória-órajelével 550, illetve 700 megahertzen. Ez szinte alig tér el a 7900GT tuningoltabb kiadásaitól, így teljesítménye is nagyon hasonló: 24 pixelfutószalaggal és 8 vertexárnyaló egységgel büszkélkedhet -- nem is olyan rég ez csak egy abszolút csúcskategóriás kártyára volt jellemző.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.